Het bedrijf
Het bedrijfPakkettenBij ons gehostSupportContact

Design 
Webhosting 
Maatwerk 
Sponsoring
Mijnsite.com>Het bedrijf

  

Mijnsite.com ontstond min of meer bij toeval - op een moment waarop het goedkoper bleek om een server te huren dan voor elke domeinnaam een apart hostingcontract af te sluiten. Samen met de IT-kennis van de oprichter, die meer dan 15 jaar jang één van de bekendste IT-journalisten was, leverde dit een uitstekende combinatie op.

Aangezien de server voor veel meer domeinen geschikt was dan er op draaiden, onststond het idee om de resterende ruimte en bandbreedte te verhuren of weg te geven (zie link sponsoring).


Uiteindelijk leverde dit een wat wonderlijke, maar prima werkende constructie op. De betaalde accounts helpen niet alleen de eigenaren van Mijnsite.com om de huur van de servers en bandbreedte te dekken, maar betalen automatisch mee aan een goed doel. Dit gebeurt in de vorm van gratis hostingpakketten die bepaalde stichtingen en organisaties van ons krijgen.

 Niet elke stichting of organisatie komt in aanmerking voor gratis hosting. Soms kunnen we ons niet vinden in de doelstellingen (geen discussie over mogelijk!) en de verhouding tussen betaalde en gratis accounts moet gezond zijn en blijven. 

[Home][Het bedrijf][Pakketten][Bij ons gehost][Support][Contact]

Copyright © 2004-2013 Hans van Rijsse. All rights reserved.